Du kanske har hyrt ut lägenheten i andra hand och hyresgästerna har varit lite för förtjusta i att laga curry? Eller hittat en lägenhet du vill flytta in i, men de tidigare hyresgästerna har lämnat kvar currylukten? Eller så kanske du själv har lagat mycket curry – och nu är det dags för flyttbesiktning?
Curry smakar gott – det tycker de flesta när det är dags att äta. Men det är inte lika roligt när lukten sitter kvar och det luktar curry permanent i huset. En ozonsanering kan ta hand om problemet effektivt. Ozongasen binder upp och neutraliserar lukten av curry, så att köket och resten av bostaden blir luktfria igen.
Man får tänka på att även tyg, madrasser och liknande suger åt sig lukter som curry, så se till att ozonet kommer åt alla ytor. Madrasser och kuddar ställs med fördel på högkant och alla skåp bör öppnas.
Ozonet är inte farligt för maten du har hemma. Det är faktiskt så att mycket mat redan ozonsanerats, äpplen är t.ex. ofta ozonbehandlade. Lägg färsk mat i kylen och torra matvaror ska ha en förslutning, för att inte ta åt sig lukt. Färska kryddväxter och groddar kan påverkas av en ozonsanering, liksom alla växter, så plocka undan dem. Människor och djur ska heller inte vara i bostaden under tiden du sanerar. Generellt gäller att hellre göra korta behandlingar som upprepas dagen eller veckan därpå, än att göra långa behandlingar.
Om du har frågor om hur du bäst får bort currylukt eller andra matlukter med ozon, kontakta OzonStockholms experter:
Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Men ställ GPS på Fogdevägen 114 för att enklast komma hit – där finns en parkeringsplats som ligger nära vår huvudingång. Vi har en blåvit flagga utanför dörren som du ser från parkeringen. (För mer information om hur du hittar hit klicka här.) Vi har öppet må-fre kl. 9–17. Välkommen!
Sorry but your payment has failed. Please try again if still problem call us to solve it for you:
08-400 127 34
Or use our contact form at the bottom of page to mail us.