Köp det perfekta ozonaggregatet för hemmabruk!

Vi såg redan tidigt i våran uthyrningsverksamhet att de direkt importerade kina aggregaten lämnade mycket att önska när det gäller hållbarhet och säkerhet. Så vi fick ta fram vårat egna aggregat. En känd modell med mekanisk timer som funnits länge men specificerad och genomgången av våra experter så alla komponenter är hållbara och säkra. En riktigt bra och prisvärd ozongenerator!
Pris från 1695kr + frakt.

Ozongenerator
 • Ozonplattor 2st 9x5 cm c.a. 4000h livslängd
 • Ozonstyrka 7.000mg/h / 10.000mg/h
 • Saneringsyta Upp till 70 kvm / 120 kvm
 • Luftflöde 168 M³/h
 • Ljudnivå 35 DB
 • Storlek 24.7cm x 21.2 cm x 19 cm

Med ett eget ozonaggregat kan du själv sanera när det behövs, om och om igen. Aggregaten håller mycket hög kvalitet, är lätta att hantera och givetvis säkerhetstestade och CE-märkta.
Ozonaggregaten är av en något enklare typ än de proffsmaskiner vi hyr ut men ger lika stor effekt. I förhållande till effekt är våra aggregat extremt prisvärda och kommer att hålla i en livstid för en normal användare.
Våra ozongeneratorers timer är mekanisk för att vara mera robusta och hålla bättre. Koncentrationen av ozon i aggregatet blir mycket högre än i rummet och kan påverka elektronik. Två timmars standardsanering för enklare jobb. Men givetvis går aggregatet att köra kontinuerligt för längre saneringar. (Man kan sätta på en extern timer som kostar från en tjuga från Claes Ohlsson eller liknade vid behov.) Aggregaten har en styrka på 7.000 - 10.000 mg / h vilket räcker mer än väl för alla saneringsbehov som dyker upp i vardagen.
Aggregaten levereras med ozonplattor som räcker i tusentals timmar, vid normal förbrukning motsvarar detta decenniers användning.
Men vid regelbunden förbrukning så finns även nya plattor att köpa från oss.
Inrökta rum, kattkiss, mögel, djurlukt, bakterier, unken luft? Inga problem. Med Ozonstockholms aggregat blir du av med allt på förvånansvärt kort tid.
Har du en stuga eller källare och dras med dålig lukt eller mögel? Eller kanske en fuktskadad krypgrund. Sanera regelbundet för ökad trivsel och framför allt för din familjs hälsa.
Aggregaten är busenkla att hantera. Allt du behöver göra är att ställa in timern på önskad saneringstid. Maskinen stängs av automatiskt när saneringen är klar. Slå på den när du går till jobbet så är lukten borta när du kommer hem. Du behöver bara vädra ut och sen kan du vistas i huset som vanligt. Om lukten kommer tillbaka kan du upprepa behandlingen när du vill.

Billigast på ozonaggregat

KÖP DE MEST PRISVÄRDA OZONAGGREGATEN PÅ MARKNADEN. ELLER HYR BILLIGT OCH FLEXIBELT!

7000mg/h
1695 kr

 • Snabb leverans
 • Kraftulla
 • CE märkta

10.000mg/h
2195 kr

 • Snabb leverans
 • Kraftulla
 • CE märkta

KONTOR FÖR UTHYRNING OCH INKÖP

Välkommen till vårat kontor på Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. (Ställ GPS på Fogdevägen 114 , Bagarmossen för att komma till korrekt ingång. Se kartan under för att se vad vi befinner oss. Vi har öppet mellan 8.00 till 17.30. Här kan du köpa eller hyra en ozongenerator. Givetvis har vi tid att ge dig råd och hjälpa dig med din sanering.

Alltid till tjänst

Kontakta oss

pic