articlebanner

Hur man ozonsanerar.

Lär dig hur du skall ozonsanera bäst och säkrast

Ozongenerator är utrustad med en timer. Men hjälp av timern kan du enkelt ställa in önskad saneringstid. Men den är också till för din säkerhet så du slipper andas in ozon i onödan.

Tänk på att hålla dig undan när ozonaggregatet går. Detta gäller givetvis för husdjur och resten av familjen. Flytta gärna ut växter från området som saneras eftersom de kan vissna. Det krävs VÄLDIGT mycket ozonsanerade för att lyckas slita på material i utrummet som du sanerar men för säkerhetskull ta ut dyrbar elektronik som enkelt går att flytta. Men du behöver inte skruva ned och ta ut vägghängda tvn förutom vid extremfall. Tänk även på att vissa lukter skall man inte ozonsanera. 

Placera även ozongeneratorn så högt som möjligt. Ozon är nämligen tyngre än luft så det sjunker snabbt ner mot golvet. Stäng rummet du sanerar så att ozonen koncentreras. Rengör sedan ett rum i taget.

Tänk att ozonaggregatet är optimerat för luftvolymen i ett vanligt rum. Så stäng inte in det i ett skåp eller likande mindre yta. Om du vill sanera bilen så sanera en timme i taget tills odören försvinner.

Lukter sätter sig lätt i textiler. Så se till att få dessa ordenltigt sanerade. Ozonet kommer inte tränga in bra i lakan som ligger i en stor hög i gareroben. Så se till att hänga upp textiler och sprida ut dom vid behov.

Ozongenerator hur länge?

Oftast är det bra att börja med en grundsanering. Ta här varje normaltstort enskillt. 1 -2 timmar beroende på rummets storlek. Upprepa detta i varje rum där du väntar 12 timmar mellan saneringsomgångarna.En vanlig behandling för ett rum tar två timmar plus en timme extra för att låta ozonet bryta ner sig självt.

För att göra en djupare saneringsbehandling kan du köra 8-10 timmar per omgång. Och vänta 2 timmar innan du går in i det sanerade rummet.

 

 

 

Känner du någon som kan ha nytta av denna information?
Dela denna artikel!

10.000mg/h
OS4-10000
2495 kr
KÖP
Kapacitet 120 m²
Vår bästa ozongenerator!
Ställbar effekt
Intervaller
Obegränsad digital timer
Se fullständig specifikation
10.000mg/h
OS2-10000
1995 kr
KÖP
Kapacitet 120 m²
Våran storsäljare
Enkel att använda
Robust
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation
5.000mg/h
OS-5000
1295 kr
KÖP
Kapacitet 60 m²
Lägst pris
Smidig
Enkel att använda
Timer upp till två timmar
Se fullständig specifikation

Kontor för uthyrning och inköp

Vårt företag finns på: Bergsrådsvägen 106 i Bagarmossen, Stockholm. För tillfället byggs det om vid våran huvudentré så du kommer komma till bakvägen som ligger bland hyreslägenheter men det går parkera vid dörren. Vi har öppet vardagar mellan kl. 09.00 - 17.00. Här kan Du både köpa och hyra ozongeneratorer. Givetvis har vi tid att ge Dig råd och hjälpa Dig med Din sanering vid besöket. Välkomna! Tel. 08-400 127 34

chat banner
KÖP ETT EGET AGGREGAT
FRÅN

1295 kr!